Werkzaamheden

Van bestrating tot snoeiwerk.

Aanleg.


Bij het aanleggen van een tuin komt een hoop kijken. Als eerste is het van belang dat oude bestrating en beplanting worden verwijderd, een eventuele vijver en hekwerk verwijderen is ook geen enkel probleem. Het aanleggen van uw tuin kan bestaan uit: het aanleggen van bestrating, het plaatsen van een hek, een tuinhuis en/of schuur, een vijver en dergelijken.

Bestrating.


De bestrating is een uiterst belangrijk aspect voor uw tuin. U wilt tenslotte van uw tuin genieten onder het genot van een hapje en een drankje. Om een goed terras aan te kunnen leggen is de basis van groot belang, ik heb de juiste informatie en kan alle soorten verharding leveren.

Beplanting.


Als u wel eens in een tuincentrum bent geweest weet u hoeveel keuze er is op het gebied van bloemen en planten. De ene plant wil graag veel zon vangen en een ander juist maar weinig. Om u hierbij van dienst te zijn bied ik u een compleet beplantingsplan op maat aan.

Onderhoud.


Van grote tot kleine tuinen overal moet zo af en toe eens wat onderhoud verricht worden. Voor zowel particulier als bedrijf zal ik vakkundig en efficient de tuin onderhouden.